Terugbetalingsbeleid

Vi har en 30-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar efter att ha mottagit din vara för att begära en retur.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du mottog den, oanvänd eller oanvänd, med taggar och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller inköpsbeviset.

För att starta en retur kan du kontakta oss på support@retroback.se Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktetikett samt instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur accepteras inte.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor på support@retroback.se


Skador och problem
Kontrollera din beställning vid mottagning och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och göra det rätt.
Återbetalningar
Vi meddelar dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om det godkänns kommer du automatiskt att få tillbaka din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.